BMW APAN Motors îți oferă
servicii de încredere

Biblioteca video APAN Motors

My BMW Service

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW.
Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină.
Cu un design clar, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni partenerul tău perfect pentru orice călătorie.
Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW.
Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale.

Vezi mai multe

Accesorii BMW Originale

Lasă-te inspirat(ă) de colecţia vastă de accesorii BMW originale şi asigură-te că automobilul tău este perfect echipat pentru orice călătorie. Descoperă soluţii inteligente de transport, opţiuni de divertisment şi echipamente pentru interior, precum şi colecţia de accesorii sportive M Performance.

Descoperă accesoriile

VOUCHER-UL TĂU
DE BUN VENIT!

Dacă ești posesor al unui model BMW și nu ai fost niciodată în service-ul APAN Motors Brăila, am pregătit pentru tine un voucher de 500 lei. Mai mult,voucher-ul își poade dubla valoarea, daca vii în service-ul BMW APAN Motors, Brăila. Vei putea intra în posesia acestuia la prima ta vizită în service-ul nostru și îl vei putea utiliza pentru următoarele condiții:

Intervenția la care vei putea folosi voucher-ul trebuie să fie o reparație mecanică de minimum 2000 lei fără TVA. Voucher-ul se acordă pe seria de șasiu a mașinii și nu pe numele clientului. Poate fi utilizat pe parcursul a 12 luni de la intrarea în posesia acestuia.

Voucher-ul pe care ți-l oferim poate fi folosit doar la BMW APAN Motors Brăila.

Activează voucher-ul tău

HAPPY HOURS

BMW APAN Motors este singurul dealer din țară la care găsești un program prelungit. De luni până vineri în intervalul 07:00-20:00 și sâmbătă în Intervalul 08:00-13:00 echipa APAN Motors îți stă la dispoziție cu servicii și consiliere de încredere.

HAPPY HOURS îți oferă condiții speciale pentru înlocuirea uleiului și al filtrului de ulei pentru automobilul tău BMW mai vechi de 5 ani. Pentru a beneficia de oferta specială HAPPY HOURS efectuează o programare online sau contactează-ne telefonic

Programează

PROGRAMARE ONLINE

Serviciile bune încep online, iar acum poți programa Online următoarea intervenție a automobilului tău la BMW APAN Motors

Programare online

PACHETE DE SERVICE PENTRU MODELE BMW

MAI VECHI DE 5 ANI.

Modelul tău BMW este mai vechi de 5 ani? Dacă da, BMW Service 5+ îţi oferă soluţia ideală pentru menţinerea siguranţei şi valorii modelului tău BMW. Fie că este vorba de o verificarea a automobilului sau în caz de uzură – cu BMW Service 5+ beneficiezi de lucrările de care ai nevoie cu o reducere pornind de la 15% din preţ.

Pachete de service

Jante și anvelope

pentru automobilul tău BMW

Descoperă seturile de roți BMW originale. Consilierul tău de service APAN Motors îți va oferi suportul necesar în alegerea setului de roți potrivit pentru automobilul tău.

Solicită ofertă

Verificarea sezonieră a automobilului tău BMW

Specialiștii APAN Motors sunt pregătiți să efectueze o expertiză minuțioasă a automobilului tău la începutul fecărui anotimp.

Solicită ofertă

BMW Mobile Care

Eşti mereu pe mâinile experţilor: bucură-te de plăcerea de a conduce şi de un grad ridicat de siguranţă şi confort în automobilul tău BMW. Serviciul BMW de asistenţă în caz de accident sau de defecţiune se asigură că nu eşti singur în situaţiile de urgenţă. Tot ce trebuie să faci este să contactezi serviciul de asistenţă BMW în cazul unei defecţiuni: acesta va trimite un echipaj BMW Servicemobile sau va organiza o acţiune de asistenţă mobilă cu ajutorul partenerilor BMW.

Descarcă broșura

Descoperă Happy Hour la BMW APAN Motors!

Igienizarea sistemului de climatizare

Importanța schimbului de ulei

Pregătirea automobilului pentru sezonul rece

Prezentarea componentelor unui motor

Igienizarea sistemului de climatizare

BMW Teleservices

Detalii esențiale despre microfiltru

Discuri și plăcuțe de frână

Roțile de iarnă BMW Originale

Importanța filtrului de aer

Pachete BMW Value Service

CUNOAȘTE ECHIPA DE SERVICE
BMW APAN MOTORS

Ștefan Veleșcu

Manager Aftersales

+40 753 313 734
stefan.velescu@apan.ro

Valentin Tudor

Consilier Service

+40 339 401 888
valentin.tudor@apan.ro

Ionel Broască

Consilier Service

+40 339 401 888
ionel.broasca@apan.ro

Nicoleta Dulgheru

Consilier Service

+40 339 401 888
nicoleta.dulgheru@apan.ro

Giorgiu Bordeeanu

Consilier Service Caroserie

+40 753 313 734
caroserie.bmw@apan.ro

Claudiu Anghel

Consilier Service Caroserie

+40 753 313 734
caroserie.bmw@apan.ro